zaterdag 21 juni 2014

Winterkost

De tijd van invriezen is weer aangebroken en daarom heb ik de vriezer in de kelder ontdooid, opgeruimd en schoongemaakt.
Hard nodig, want deze hoeveelheid krijgen we met zijn tweetjes niet meer weggegeten.
Dat wordt de komende winter nog even nagenieten. 




1 opmerking:

  1. Wat een prachtige bieten en oogst! Dat wordt veel courgette/tuinbonen pasta eten! Ik ga het dit weekend ook maken, nog bedankt voor je recept.

    Bij de aanblik van de tuinbonen doemen altijd die enorme jutezakken van papa voor mijn geestesoog op.....ik voelde mij altijd als het arme meisje in het sprookje van Repelsteeltje, waarin zij bergen hooi tot gouddraad moest spinnen. In dit geval bergen tuinbonen doppen, altijd in de zomervakantie...zucht.... Nou, jouw hoeveelheid is te overzien en lijkt meer op het sprookje Tafeltje Dekje... :-D
    x Els

    BeantwoordenVerwijderen